Prisvärd trädfällning i trädgårdar och parker i Västerås

Mälardalens hem och Fastighetsservice erbjuder skötsel och träd och trädgård, bland annat trädfällning Västerås. De arbetar också med anläggning av träd. Bland kunderna hittas både föreningar och privatpersoner och företag. De har stor passion och kundens behov och önskemål är alltid i fokus.

Detta gör att de kan hitta väldigt flexibla lösningar som passar just dig och din trädgård. De utför också arbeten i Uppsala och Enköping, och kan även åta sig arbeten i andra städer. De har också den utrustning som behövs för att utföra den här typen av arbeten på ett optimalt och bra sätt, som dessutom är kostnadseffektivt.

Trädfällning kan vara bra när det gäller att ta bort träd som utgör en risk för byggnader och människor runt omkring. Det kan också användas för att få bort träd som inte passar in i din trädgård. Eftersom de har en egen utrustning bla skylift, så kan de erbjuda dessa tjänster till ett bra pris. De har dessutom en stubbfräs och kan därför få bort stubbar från din trädgård.

Trädfällning kan göra din trädgård säkrare

De sköter också andra trädgårdsaktiviteter som gräs- och herrklippning, samt beskärning av träd och buskar. De rensar också ogräs och jobbar med snöröjning. Detta gör att din trädgård ser mycket vackrare och hälsosammare ut, och gör den lättare att vistas i.

Har du några frågor? Kontakta då gärna Mälardalens hem och Fastighetsservice antingen via mail, eller via telefon för att få svar på dina frågor, och tips på vad du kan göra med din trädgård. De har stor erfarenhet av den här typen av arbeten och kan leverera kundanpassade lösningar till ett gynnsamt pris. Här kan du garanterat hitta en lösning som passar just din trädgård optimalt.